Kasper Juul

Livsglæde, nærhed og naturen er drivkrafterne og det kreative greb bag Kasper Juuls kunst. Der leges med farverne, og oliemalerierne har lag på lag farve hvor sammensætningen af nuancer er afstemt, og nøje udvalgt ud fra Kaspers fine fornemmelse for stemning og æstestik.

Naturen er en stor inspirationskilde, og netop de mere jordfarvede nuancer ser man i Kaspers kridttegninger hvor menneskes realtioner er sat i centrum. Havet, lyset og den mere voldsomme naturkraft ser man i mange forskellige udtryk i oliemalerierne.

Kasper Juul har malet i mere end 20 år, og har malerier hængende i mange hjem. Han er født opvokset på Skagen, og har altid haft en kreativ åre, kombineret med et følsomt væsen hvor livet leves intenst. Kasper ser alt visuelt og har et stort talent for farvesammensætninger, også når det gælder hans privatliv, fx. Boligindretning, blomster, personlig stil og selv maden skal helst indtages i de rette farvekompositioner. En kunstner med høj energi, god smag og sans for detaljen.

Kommende udstilling

  • Cafe Det Simrer

    Melchiors plads 3

    2100 Kbh Ø.

    Fra 15/3 til 1/5.

     

Fremvisning af malerier

Jeg fremviser gerne de malerier og kultegninger jeg har til salg.

Fremvisning finder sted i mit værksted i Gentofte, kontakt mig for aftale af tidspunkt.

Kontakt

Kasper Juul Melhede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 31 19 89 00


Del denne side

Juul Malerier

Kontakt

Kasper Juul
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
31 19 89 00

Design by Net and Paper